Cytat:
|
Napisz mi lub prześlij, który bezpiecznik jest od radia.
Mam podobny problem z wyświetlaczem gaśnie po 20-30 min. a do tego zauważyłem, że jak rano odpalam samochód to przestawiają się funkcje np. na resetowanie ustawień licznika.
|
Słuchaj rozwiązałem swój problem za 5 złoty , nie chcę kupować radia używki bo mogą sprzedać mi taki sam jak mam albo gorszy , generalnie w radiu jest procesor który uległ uszkodzeniu i zawieszana szynę i przy okazji licznik , radio działa normalnie tzn gra , odtwarza cd itp , moje rozwiązanie może i jest tanie i nie typowe ale działa , zastosowałem wyłącznik góra/dół , przeciąłem pomarańczowo czarny przewód od radia , dolutowałem do niego dwa kabelki , które dałem do wyłącznika , wyłącznik umieściłem w tunelu środkowym ,, tam gdzie znajduje się pseudo siateczka , za wymianę procka wołali 1000zł , może i teraz za każdym razem muszę wpisywać kod do radia i pamiętać o tym żeby wyłączać go wyłącznikiem , ale w ten sposób odcinam radio , i wszystko jest ok , na razie radia kupował nie będę , polatam tak jakiś czas a jak mi nie będzie pasować , kupię radio.