View Single Post
Stary 23-02-2017, 22:31   #49
avisnet
ford::beginner

Imię: Artur
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 Ti-VCT
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Re: Odp: Schemat instalacji czujnika płynu do spryskiwaczy poszukiwany.

Cytat:
Napisał von_Kowal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na Wolumenie może być problem ze znalezieniem konektorów do Forda. Ja w każdym razie nie znalazłem - to nie VAG . Skoro masz poobcinane na wzór to wykorzystaj je lutując do przewodów. Do forda najlepiej sprawdza się rozbiórka stad też zbieram wszystkie możliwe piny jakie mi zostaną.
Jest tam taki jeden sklep w którym maja od pyty konektorów i może coś dobiorę. Sprzedają też na allegro pod nickiem batpol1 ale wolę podjechać ze wzorem i na miejscu dobierać. Twoją opcję też rozważam ale jako ostateczność dlatego jak w marcu będę w UK to odwiedzę pare szrotów i pociacham trochę wiązek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no chyba że będzie deficyt focusów. Zastanawiam się czy nie dobrym pomysłem byłoby zakupić całą wiązkę z której można by było wydłubać potrzebne kable a resztę zachować na ewentualne nowe pomysły lub dla konektorów. Tylko szczerze mówiąc nie do końca jestem pewien która to wiązka obejmuje męską część złącza C111 i idzie do halogenów i zbiornika spryskiwaczy. Czy to nie przypadkiem taka jak ta: http://allegro.pl/instalacja-silnika....html#imglayer ? bo tak jakbym tam widział kostkę zbiornika spryskiwaczy ale nie mogę dojrzeć złącza C111

Ostatnio edytowane przez avisnet ; 23-02-2017 o 22:36
avisnet jest offline   Odpowiedź z Cytatem