Cytat:
|
Na Wolumenie może być problem ze znalezieniem konektorów do Forda. Ja w każdym razie nie znalazłem - to nie VAG . Skoro masz poobcinane na wzór to wykorzystaj je lutując do przewodów. Do forda najlepiej sprawdza się rozbiórka stad też zbieram wszystkie możliwe piny jakie mi zostaną.
|
Jest tam taki jeden sklep w którym maja od pyty konektorów i może coś dobiorę. Sprzedają też na allegro pod nickiem batpol1 ale wolę podjechać ze wzorem i na miejscu dobierać. Twoją opcję też rozważam ale jako ostateczność dlatego jak w marcu będę w UK to odwiedzę pare szrotów i pociacham trochę wiązek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no chyba że będzie deficyt focusów. Zastanawiam się czy nie dobrym pomysłem byłoby zakupić całą wiązkę z której można by było wydłubać potrzebne kable a resztę zachować na ewentualne nowe pomysły lub dla konektorów. Tylko szczerze mówiąc nie do końca jestem pewien która to wiązka obejmuje męską część złącza C111 i idzie do halogenów i zbiornika spryskiwaczy. Czy to nie przypadkiem taka jak ta:
http://allegro.pl/instalacja-silnika....html#imglayer ? bo tak jakbym tam widział kostkę zbiornika spryskiwaczy ale nie mogę dojrzeć złącza C111