Cytat:
|
Nie trzeba mieć ff mk1 od nowości wystarczy po vin, zobaczyć sobie z czym wyszło auto z fabryki i porównać ze stanem obecnym, po drugie auto proste konstrukcyjnie jak budowa cepa i nie ma znaczenia jaka wersja nadwoziowa czy silnikowa, różnią się szczegółami, tak jak skupianie się na kolorach płynów i rodzaju olejów to już u niektórych porażka...
|
"detale"? dwie sondy lambda zamiast jednej, czy silnik SE na szklankach, to nie są detale
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiście jak dla kogoś najważniejszą rzeczą jest to, czy migacze będzie miał w reflektorze czy na błotnikach, to ok. Ale ja wymieniłem zdecydowanie ważniejsze w potencjalnych kosztach rzeczy, niż jakieś pierdoły disajnerskie.. bo zarówno w przypadku dwóch lambd i szklanek, podraża ci to późniejsze naprawy. a to czy auto będzie miało migacz w reflektorze przednim czy z boku nad kołem na błotniku, to dla samego auta i jego kosztów eksploatacji nie ma żadnej róznicy.