Cytat:
No 2 razy byłem przekonany że już po nim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
Jeżdżę co jakiś czas do Grześka tak od 5 lat już chyba i piesek jest tam stały - tylko ciągniki się zmieniają...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW - ciekaw jestem co się stało mojemu samochodzikowi, jak ja tam te zegary i inne fotele programowałem...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak wracałem do domu, to - mimo, ze wysoki jak traktor - to też spokojnie 220km/h "dał radę"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
heko
Grzesiu - jakieś szczegóły co mam dopisać do mojej adnotacji 140->163KM ???