View Single Post
Stary 19-03-2017, 22:04   #5907
BiCAR
ford::beginner

Model: Mondeo Titanium mk5
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM->240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Witam.
Po tygodniu użytkowania mk5 mam kilka uwag, powiedzcie proszę czy też tak jest u Was.
-tylna wycieraczka pracuje z wielkim wysiłkiem, mam uczucie, jakby silniczek tylnej wycieraczki był na wykończeniu, jakby wycieraczka przesuwała się z wielkim wysiłkiem
-wszystkie drzwi trzeba dość mocno trzasnąć, by się zamknęły, przecież to nowe auto a w moim poprzednim mk4 nie trzeba było tak mocno trzaskać jak tu, u Was też tak ciężko drzwi się zamyka? Nie jest to może strasznie mocno, ale patrząc że nowe auto, wydaje mi się że powinno działać idealnie, a jednak często muszę ponownie trzasnąć by zamknąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-czasami mam wrażenie, ze na wolnych obrotach obroty delikatnie skaczą, moim zdaniem powinien idealnie trzymać równy poziom obrotów, a u mnie co chwila delikatnie wskazówka od obrotów się ruszy i czuć jakby bardzo delikatne wahnięcie obrotów
Będę wdzięczny za opinie czy u Was też tak jest
BiCAR jest offline   Odpowiedź z Cytatem