View Single Post
Stary 05-05-2017, 23:39   #3952
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Patrzę w okno i widzę na osiedlu w promieniu wzroku trzy egzemplarze mk5, dwa na kapslach i jeden na 16stkach z gold x. Biały, granatowy i srebrny z reklamą garnków. Prestiż jak...
Sąsiedzi których nie znam pytają jak się jeździ, koledzy w pracy schodzą do garażu zobaczyć i się przejechać. Jakoś nie czuję wstydu, że zdecydowałem się na takiego grata. Zainteresowanie jest żywe, po mimo totalnie oklepanego widoku.
@Woytas proponuję brechtać, przynajmniej się dotlenisz. Ta moja nowa stara insignia stoi w garażu koło mk4 i mk4 wygląda przy niej jak duża wrotka na zakupy. Jeśli astra i isnsignia różnią się dla Ciebie tylko pojemnością na suche łokcie i kasztany, to kup sobie ikarusa, będziesz mógł po nim biegać. Aha, i nawet wysiadać z tyłu można tam na stojąco. Ja ze 180cm w oplu radzę sobie bez trudu, widać jestem jakiś dziwny. Wsiadam do swojego czarnego traktora i pozdrawiam.

Dziękuję wszystkim chętnym do normalnych rozmów za dotychczasowe dyskusje.
@kaan1 , owszem, kiedy używasz telefonu klasycznie tylko z dzwiękiem i telefonem przez bluetooth to wyswietlasz co chcesz bo nadal korzystasz z ekranu telefonu, gdy uruchomisz android auto to masz zablokowany telefon i z radia masz dostęp tylko do kilku aplikacji. Yanosik nie może być wyświetlony na ekranie radia. Tym sposobem który u mnie działa możesz słyszeć chociaż komunikaty yanosika w głośnikach radia po mimo faktu, że tel pracuje w trybie android auto bez wsparcia dla yanosika. Pisałem o tym ponieważ android auto jest uniwersalne i w mk5 powinno działać przynajmniej podobnie. Telefon mam na androidzie 7.0, aplikację android auto w wersji 2.2.710804. Dziś poznałem jeszcze na spokojnie funkcje google maps na ekranie auta i chylę czoła przed postępem z tą aplikacją, jest pełnowartosciowym zastępstwem dla wielu wbudowanych nawigacji.

Szkoda tylko że kiedy radio jest polączone z jednym tel przez android auto, to nie da się podłączyć drugiego telefonu np służbowego przez BT do samych rozmów telefonicznych. Przy próbie podłączenia dugiego przez BT, radio ostrzega o koniecznosci wyłączenia android auto przed nowym połączeniem BT.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem