View Single Post
Stary 09-05-2017, 07:15   #105
pitekantrop
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Focus MK3 i MK3FL - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyc

Cytat:
Napisał Skolmi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Patrz, a ja się rozglałem za Focusem "polease" w Mastercook, a tu piszesz, że raczej nie dbają o serwis :/
Dbają bardzo skrupulatnie, tj. nie pozwalają na ignorowanie usterek i zapuszczanie samochodu, ale części używają budżetowych, aczkolwiek dobrych jakościowo.

Korzystam z usług Masterlease od dobrych kilku lat. Problemów żadnych nie miałem, ale ewidentnie oszczędzają jak tylko mogą, gdy masz ryczałt serwisowy. Nie uwierzycie, ale w starej Astrze po gwarancji wysyłali mnie do ASO Peugeota, bo były niższe ceny rbh serwisu. I tak oto w książeczce serwisowej Opla mam od pewnego momentu wbitki z logiem Peugeot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Insignia już po gwarancji robiona w ASO Opla, bo wreszcie dogadali się na cenę rbh. Jeśli chodzi o części, to od początku ładują zamienniki ze średniej półki, ale wszystko jest zawsze naprawiane i samochód jest do końca w 100% sprawny. Zresztą, nie przyjęli by go potem z jakąkolwiek usterką, więc jakbym miał kupować prywatnie używany samochód, to chętnie z Masterlease, o ile dostałbym dobrą cenę.
pitekantrop jest offline   Odpowiedź z Cytatem