View Single Post
Stary 10-06-2017, 08:44   #659
crimi
ford::amateur

Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.6 ecoboost
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Dołożenie alarmu do Mondeo MK4 - ale również do SMAX, Focus, Fiesta

Cytat:
Napisał Parch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Według schematów powinny być 0,5 mm.
Dzięki wielkie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kabelki przeciągnięte do komory silnika i podpięte do BCM, niestety wczoraj już nie zdążyłem zamontować samej syreny, a dzisiaj od samego rana pada deszcz :/

Mam jeszcze jedno pytanko (sorki, jeżeli jest głupie, ale dopiero z Fordem zaczynam zabawę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Dzisiaj uruchomiłem ELMConfig i zczytałem BCM... Tam gdzie przestawiałem na alarm w tym tugodniu, znowu jest na "no alarm", czy jakoś tak... Ale... alarm działa... Tak powinno być?

aktualizacja:
Syrena zamontowana, wszystko pięknie działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki wielkie za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez crimi ; 10-06-2017 o 14:28
crimi jest offline   Odpowiedź z Cytatem