Odgrzeję temat.
Ktoś poturbował mi lusterko od strony kierowcy, więc muszę je wymienić, ale wpadłem na pomysł, żeby zamontować takie z podświetleniem i zamykaniem.
Po demontażu lusterka okazało się, że do lusterka dochodzi wtyczka z 7 pinami, a samo lusterko miało 6 pinów - nie miało ani podświetlenia, ani składania. Idąc dalej tym tropem pomyślałem, że może będę mógł zamontować takie lusterka z oświetleniem i składaniem. I tu pojawiają się moje pytania:
1. Czy moje moduły (7M5T-14B533 AE) obsłużą te funkcje? Jeśli tak, to;
2. Czy wystarczy pociągnąć/dołożyć przewód od konektora B (C728, pin 14) do gniazda wtyczki lusterka (C806, pin 4), żeby lusterka zaczęły się składać/zamykać podczas otwierania/zamykania samochodu? Przewody do podświetlenia już są.
Z tych dwóch powyższych punktów byłbym już zadowolony, ale chciałbym jeszcze domontować ten przycisk zamykania/otwierania lusterek, który znajduje się na drzwiach. Niestety do niego z konetkora A (C729 , piny 5, 7, 17) nie wychodzą żadne przewody do tego wyłącznika przy klamce (C241, piny 1, 2, 4) bo go nie mam. I tu moja kolejna prośba, czy są koledzy, którzy mieliby może na zbyciu ten włącznik (7M5T17B676AA)? A może nawet i wtyczkę z przewodami i pinami do niego?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.