Cytat:
Witam Kolegów,
to mój pierwszy post na tym forum, choć sledzę je od lipca, kiedy postanowiłem zdradzić firmę Volvo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wiem,temat stary, ale dla mnie bardzo aktualny. Zostałem szczęśliwym posiadaczem "Rubensa" (MK5, ST Line, Ruby Red, 1.5 Ecoboost...bo to jedyna opcja benzyny w manualu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Zamawiany do produkcji po 18 września aby był w nowej specyfikacji. Urodził sie 10 października i przyjechał do Polski. Wszystko by było świetnie, ale ktoś zapomniał zainstalować tempomat.
Pozdrawiam
Olaf
|
Ja dzisiaj miałem odebrać ST line i też zapomnieli o tempomacie. Mimo wcześniejszych próśb o sprawdzenie specyfikacji czy aby na pewno wszystko zostało zamontowane mówili ze się nie da. Twój post utwierdza mnie w przekonaniu że olewają klientów i mają w dupie co i kiedy przyjdzie. Bo jeżeli Twój St line nie miał tempomatu kilka tygodni wcześniej to powinna zapalić im się czerwona lampka i powinni sprawdzać takie rzeczy po wyprodukowaniu z fabryki a nie w dniu odbioru od klienta. Powiedzieli że nie jest możliwe domontowanie tempomatu w serwisie. Zresztą nie chciałbym aby mi teraz grzebali w nowym samochodzie i coś dokładali.