![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#3001 |
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: kuga
Silnik: 2.0 TDCI 140>163
Rocznik: 2010
|
![]()
Kabelek niewątpliwie jest do tego potrzebny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kamerka raczej nie pobiera za wiele prądu tak że aku da radę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3002 |
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: Kombi Edition pak. Titanium
Silnik: 2.0 TDCI manual SYNC2
Rocznik: 2016 150KM->180KM by tedi_k
|
![]()
Witam, mam pytanie do naszych "magików". Kupiłem nadajnik/odbiornik BT 4,1 (LenGee) z protokołem A2DP, celem podłaczenia poprzez BT mojego odtwarzacza Fioo X1 do systemu SYNC2 . Niestety SYNC nie widzi tego nadajnika BT. Czy jest jakaś opcja aby wymusić w SYNC2 sparowanie tego nadajnika?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3003 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3004 | |
Model: Kombi Edition pak. Titanium
Silnik: 2.0 TDCI manual SYNC2
Rocznik: 2016 150KM->180KM by tedi_k
|
![]() Cytat:
W moim poprzednim modnku MK3, Fiio podłączony pod AUX dawał tak świetny dźwięk, lepszy niż z płyt CD. Czyli co koledzy, jest szansa na sparowanie tego transmitera z SYNC, czy tylko pozostaje słuchanie stratnych "MP-trójek" z USB lub muzy z telefonu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3005 |
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Fusion Titanium, bliss, lane assist. FDL, TSR, Sync3
Silnik: 2.0 EB 240 km
Rocznik: 2013
|
![]()
Czy ktoś mógłby podpowiedzieć w którym miejscu forscanem można włączyć doświetlanie zakrętów w Fusion MY2013 znalazłem jak to zrobić w nowszych rocznikach ale 2013 niestety ma jakieś starsze bebechy i sposoby z nowszych modeli nie działają?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3006 |
![]() Zarejestrowany: 19-07-2017
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2017
|
![]()
Witam Kolegów,
to mój pierwszy post na tym forum, choć sledzę je od lipca, kiedy postanowiłem zdradzić firmę Volvo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wiem,temat stary, ale dla mnie bardzo aktualny. Zostałem szczęśliwym posiadaczem "Rubensa" (MK5, ST Line, Ruby Red, 1.5 Ecoboost...bo to jedyna opcja benzyny w manualu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Zamawiany do produkcji po 18 września aby był w nowej specyfikacji. Urodził sie 10 października i przyjechał do Polski. Wszystko by było świetnie, ale ktoś zapomniał zainstalować tempomat. Odebrałem samochód z zastrzeżeniem, że tempomat zostanie doinstalowany w autoryzowanym serwisie. Znajac podejście firmy Ford Polska do klientów obawiam się, że walka o tempomat może potrwać bardzo długo, tym bardziej, że przemiły człowiek od dealera przestał odbierać moje telefony. W razie czego podejmę stosowne kroki prawne, ale tempomat jest dla mnie bardzo ważny i zależy mi na tym aby go mieć w miarę szybko. Ok...przydługi wstęp. Pytanie...czy przy najnowszym koszmarnym SYNC3 da się to aktywować ? W Etisie jest ewidentnie "less speed control". I czy naprawdę trzeba zmieniać całą kierownice ?...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Btw...jedyną zaletą Synca3 jest to, że mam najnowszy soft i mapy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam Olaf |
![]() |
![]() |
![]() |
#3007 | ||
ford::expert
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
![]()
nie bardzo rozumiem
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3008 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
1. Nie trzeba zmieniac kierownicy - wystarczą same przyciski tempomatu (ok. 160zł w ASO nowe). 2. Możemy się założyć, że nie masz najnowszych map ani softu w Sync3...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zgłoś się do kolegi @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] w Warszawie, to tempomat będziesz miał w kilkanaście minut (po przywiezieniu ze sobą przycisków).Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#3009 | ||
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]() Cytat:
Cytat:
Co do S3 i map to pewnie masz 415/F6.1 pozdr
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez leszcz ; 07-12-2017 o 23:42 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3010 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Faktem jest, ze "moje ASO" obiecują swoim klientom "dołożenie tempomatu" i brak limitera kwitują krótko - "ale tego nie obiecywaliśmy"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
Tagi |
blis , cta , mondeo mk5 , montaż , programowanie |
|
|