View Single Post
Stary 25-01-2018, 06:32   #493
czaju1990
ford::beginner

Imię: Paweł
Model: Fusion
Silnik: 2.0 179kW
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wymiana zwykłych lamp na Dynamic Full Led

Tak, bo to kodowanie to jakaś magia. Czy nie łatwiej było, nawet jeśli wszystko robicie UCDSem, powiedzieć że trzeba znaleźć bity (skoro obsługują 0,1,2 i 3 to dwa) dotyczące typu lamp?
Ogólnie rozwiązanie wrzuciłem dwa posty wyżej z postawionym pytaniem, oczekującym na odpowiedź "jest ok" lub "nie, nie będzie to dobrze działać bo...". Już nawet odpowiedź przyjedź zakoduję za xxx zł byłaby bardziej wartościowa.
Poświęciłem chwile na to żeby znaleźć rozwiązanie zanim przyszedłem o poradę (usilnie próbowałem włączyć/wyłączyć OUTAGE, co było sugerowane w tym wątku - i wychodzi że dobrze że tego nie udało mi się zrobić).
Cytat:
No chyba jednak nie działa super skoro gasną po odpaleniu silnika.
DRLy działały super, nie gasły, stąd pojawiło się "ale" na temat świateł mijania, co więcej drogowe również działały.

Cytat:
Napisał kzmuda1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@tedi_k , jednym słowem nie ..........! bo od ciebie nic się nie można dowiedzieć, nawet precyzyjnie pytając (jednym słowem odwal się , przyjedź,zapłać to ci zrobię ), zdarzyło mi się to już kilka razy, ale jest jeszcze jeden podobny do ciebie, który nie powie nic, ,jak w PL ma być dobrze, jeśli jest tak, jak jest, jeśli niektórzy uważają się za Bogów, a innych mają za śmieci.
a co do ledów mówiłeś ze żadnego problemu, nie ma przyjedź, to zrobisz , a tu nagle piszesz że ty nie, że ty nie widziałeś, kur.... stary , forum jest do rozwiązywania problemów pomocy , a nie do olewania wszystkich, i wyśmiewania się z nich!!!!!

ja jedno wiem, góra z góra się nie zejdzie, ale człowiek z człowiekiem tak!!!!

i będę cierpliwie czekał

a co do forumowiczów z okolic , jeśli ktoś chce włączyć Ledy nie posiadając UCDSa , a tylko forscana to zapraszam na priv, bądź do mnie ,
czaju1990 jest offline   Odpowiedź z Cytatem