View Single Post
Stary 26-01-2018, 09:45   #11
Masterjam
ford::advanced

Model: VW T-Cross
Silnik: 1.0 115KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Udane dołożenie adaptacyjnych bi-xenonów

Cytat:
Napisał Andrzej_K Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja bym wolał Bi-led Koito Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=274590

Ciekawe, że do Focusa nikt nie próbuje ich zamontować?

Ja w MK3 jakbym kilka miesięcy temu nie wymienił projektorów na nowe (mam ori xenon, spryskiwacze, samopoziomowanie), już bym próbował montować. Jednak w moim przypadku w lampie jest tak mało miejsca że ledwo weszło. Graty od dziennych ledów skutecznie odstraszają od takich zabaw. Mi przekładał Nokitel i sam stwierdził że napocił się niemiłosiernie, i poprawiał je bo były lekkie problemy z regulacją, ale dał radę. Po setkach lamp od Mondeo te były wyzwaniem i nie wiem czy będzie mu się chciało do Focusa MK3 komuś montować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Ja pójde inna droga , mianowicie przeglądam ebay, alle, olx i szukam xenonów GB i wtedy zamontuję bi-ledy. trochę drożej ale będę miał 2 komplety lamp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Masterjam jest offline   Odpowiedź z Cytatem