View Single Post
Stary 10-02-2018, 20:21   #103
Triam
ford::average

Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Kodeks Drogowy... pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale jeżeli chcecie pisać o swoich skrzyżowaniach ...
Cytat:
Napisał Triam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałbym też zachować formułę luźnej polemiki jaki prowadziłem na kursach prawa jazdy, czyli udzielają się wszyscy. Znaczy się: raz na jakiś czas wrzucę pytanko, na które Wy odpowiadacie (...)
A wy- możecie wrzucać pytanko, na które ja odpowiadam i jeżeli będziecie mieli jakieś wątpliwości to śmiało pisać.
Potrzebujemy się zrozumieć.
Przyznam się Wam do czegoś. przeprowadziłem "predbiegi" na forum 39,417 użytkowników, z czego aktywnych jest 2,573. Tam pojawia się post w podobnym temacie raz na tydzień. Ostatnio ktoś rzucił hasło "wyprzedzanie z prawej"- i przybyło mi kilka siwych włosów więcej, poza tym przydał się ten temat w tamtym miejscu, co więcej nie ukrywam, że właśnie dlatego MOŻE założę taki temat na innych forach).
Tutaj jest nas 10x więcej 321,480 użytkowników, z czego aktywnych jest 13,694.
Więc spotkajmy się wypijmy % lub podejdźmy do tematu z marginesem.
Bardzo mi się podoba polemika z @marcin'ek , z @hak64 też nie jest myślę najgorzej- zawsze potrzebny jest ktoś, kto stoi obok i głośno mówi wprost swoją opinię.
Dziś policzyłem sobie ile czasu minęło od mojego ostatniego wykładu- 4 lata (cała wieczność). I zdałem sobie sprawę, że ile bym nie wiedział, to i tak część wiedzy po latach się zapomina.