Odp: Używanie programu Focccus
Zrob sobie licencje rozszerzona do ForScana... i sprawdz czy pobierze vbf ? W katalodu dokumenty/kalibracje beda pliki pobrane przez forscan czytaj w katalogu urzytkownika windows nie w katalogu programfiles. Forscan oprucz vbf pobiera zipa ... jak pobierze wyskoczy ci informacja ze zaladowal drugi boot loader.... nie wiem co jest z focccus ale tez nie czyta u mnie CCD a forscan dziala. Jak zmieniasz wyswietlacze czy licznik to w centralnej konfiguracji musi byc wybrany taki jaki jest zamontowany ... inaczej blad nie zniknie .... ja zamontowalem ojcu radio z androidem 9" przypomina Sony i musialem w konfiguracji system multimedialny dac na 00 inaczej blad by wyskakiwal bez przerwy. Mala uwaga ustaw angielski w forscan bo sorry ale jakis tlumok tlumaczyl na polski ten program w konfiguracji jest kaszana polsko-angielska a przyciski na dole to loteria zastanawialem sie ktory z trzech kliknac i k..... klikalem niewlasciwy 3 razy dopiero jak ustawilem angielski jezyk to widac czarno na bialym ze klikalem niewlasciwy masz save write i write to backup tak k.... ciezko bylo przetlumaczyc zapis , wgraj i wgraj do kopi zapasowej ..... save zapisuje plik cc na dysku write wgrywa cc do modulu a write to backup zapisuje modifikacje w kopi zapasowej w innym module .... przez to durne tlumaczenie zapisywalem modyfikacje do kopi zapasowej a nie do bcm i zmian nie bylo widac...
Ostatnio edytowane przez multimen ; 21-02-2018 o 07:13
|