Rozne opinie czytałem i słyszałem a brałem ze względu na koszta. Czy to od pilkingtona czy innych nie wiem ale gdzieś tez się doszukalem kiedyś ze te same fabryki co jakiegoś niby europejskiego producenta. Grzanie działa. Po 30kkm po trasie nie autostradowej gdzie wywrotki ze żwirem jeżdżą non stop i ciągle się cos sypie puki co odpryskow nie zauważyłem. Śladów po zmasakrowanych wycieraczkach tez nie...wiec ja wiem czy taki badziew? Wiadomo oryginał to oryginał ale tez cena. Wole taka niż używkę. Kiedyś dorabialem na wymianie szyb i trochę się tego nawycinalem i nawklejalem wiec każdy bierze na co go stac. A lepszy taki chińczyk niż uzywka ktora koniec końcem okazuje się zjechana. Jakby zalamywala gdzieś światło albo była zle "wylana" to tez bym stwierdził ze badziew ale nic takiego nie zauważyłem. Nie twierdze ze jakas super jakość ale spelnia swoja funkcje za mniejsze pieniądze niż ori wiec co tu narzekać?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakby to był aston albo chociaż nowe mondeo mające pol roku...a to tylko stary 10 letni ford wiec po co przepłacać?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.