View Single Post
Stary 13-04-2018, 14:01   #174
Parch
ford::expert

Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Podwójne ryglowanie - kto ma a kto nie i dlaczego

Cytat:
Napisał pgrob Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak będziesz rozbierał zamki u siebie to prośba o wrzucenie zdjęć zamków, pinów, wiązek itp.
Zdjęcia zrobię na pewno, bo od jakiegoś czasu wszystko fotografuję. Postaram się wrzucić do tego wątku.

Cytat:
Napisał pgrob Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie, bo jeżeli siłownik za to odpowiada w tylnych drzwiach to może się zawęzić grupa pasujących
IMHO, to raczej jest ficzer siłownika.

Cytat:
@Parch i @metmusic próbowaliście może włączyć ELMConfigiem podwójne ryglowanie na zamkach które macie obecnie w samochodzie?
W sumie to nie próbowałem, bo tak wszyscy piszą, że muszą być zamki z 10. pinami, że nie widziałem sensu.

Bump: Jeszcze mam jeden cel - po wymianie zamków odpalę jeszcze raz (na próbę) blokadę zamków po ruszeniu, żeby sprawdzić, czy może 10. pinowy zamek pasażera z przodu nie odblokuje wszystkich drzwi, jak się klamkę od środka pociągnie. Teraz takie odblokowanie można u mnie zrobić tylko zamkiem kierownika, co jest upierdliwe i denerwujące. Pisałem o tym w innym wątku.

Ostatnio edytowane przez Parch ; 13-04-2018 o 14:08
Parch jest offline   Odpowiedź z Cytatem