Temat: [S-MAX 2006-2015] Aktualizacja Convers+
View Single Post
Stary 09-05-2018, 11:35   #99
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Aktualizacja Convers+

Cytat:
Napisał totek2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no chyba że zaproponował Ci też wersję rosyjską.
no w rosyjskiej jest .
Ale w tych wersjach tez ją pewne różnice . Jest : bieda "edition" i "full" edition . Zawsze warto zapytać się kto co wgrywa aby nie być rozczarowanym gdy zobaczy się u kogoś innego wersję z "wypasem"

Bump:
Cytat:
Napisał kleryk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Że tak zapytam a niby jak się kasuje, jest jakiś myk oprócz odłączenia aku?
jaki tam myk jak masz ograny soft odpowiedni to pod klawiszem "OK" szukasz danej wartości z TRIP KOMPA i po odszukaniu trzymasz klawisz OK tak długo aż sie dana wartość skasuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał godski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ma chyba te same funkcje
Nie nie ten soft nie jest żaden "mój" ale odpowiem Ci ,że jest bardziej wypasiony niż ten pierwszy . Masz tam wizualizację świateł i np LOGO startowe . Pisz do @M-S POWER on najbliżej Ciebie z możliwością ogrania takiej wersji

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 09-05-2018 o 21:54
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem