Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie felgi i opony
View Single Post
Stary 10-05-2018, 12:04   #755
sian
ford::average

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi 190KM by Heko
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Rozmiar felgi i opony

Dzięki bardzo za opinie.

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem 16'' kiedyś*i przed jazdą*trzeba było brać*aviomarin.
Heh, faktycznie troszkę buja na tych 16". Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale czy w codziennej eksploatacji ma to jakiekolwiek znaczenie?
No właśnie. Mam wrażenie, że to trochę takie rozważanie teoretyczne na zasadzie "będę jeździł tylko z wiatrem". Dlatego pytałem, czy rozmiar ma istotny wpływ - z tego co sam myślę i co piszesz, to raczej nie ma.

Cytat:
Napisał woro_woro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam 17" na zimę bo takie miałem i akceptuję ten wygląd. Ale 16" bym nie zdzierżył...
Aż tak to nie mam, ale rzeczywiście te 16" mi się nie podobają. Na razie muszę kupić coś na lato, a przed zimą zobaczymy, teraz mam troszkę wydatków. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał woro_woro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poliftowe śnieżynki są ładniejsze.
Widziałem je, ale chyba wolę przedliftowe. Jakieś takie prostsze są i mi chyba bardziej pasują.

Znalazłem chyba dobrą ofertę na przedliftowe śnieżynki 18" - 1300 zł, z przesyłką, fele w bardzo dobrym stanie. Także w zasadzie jestem zdecydowany na nie, zobaczymy jak mi się będzie jeździło, najwyżej coś będę kombinował.

Dzięki jeszcze raz.
sian jest offline   Odpowiedź z Cytatem