Cytat:
Odnośnie lewego pasa to Polizei też umie wyleczyć skutecznie z tego " nałogu " Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie wiem, bo mnie tam Niemcy non stop blokują i zajeżdżają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., zresztą na YT jest mnóstwo filmików w tym temacie....zajeżdżanie i blokowanie ma miejsce nie tylko w Polsce...NAPRAWDĘ !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sęk w tym, że ja nie reaguję agresją, a spokojnie czekam aż delikwent zjedzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spokój, spokój i jeszcze raz spokój........opanowanie, przewidywanie, wyczucie samochodu - dobra znajomość jego możliwości jak i własnych i nic więcej nie trzeba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Złość, agresję zostawić w domu i w drogę !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I naprawdę odradzam wleczenie się na długiej trasie...to dekoncentruje, usypia - dynamicznie do przodu, ale bez ułańskiej fantazji...ze skupieniem, z przewidywaniem i spokojem....a miłośnicy pełzania i wysokich kar wypad do Norwegii ! - niech płacą z przyjemnością słone mandaty za 101 km/h na pustej autostradzie !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To jest dopiero patologia ! - szacun jednak dla władzy, że tak wytresowała sobie ślepo-poddane owieczki !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.