Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 09-10-2018, 11:06   #1512
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Spalanie 2.0 Ecoboost

Cytat:
Napisał Rob^ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dacia Logan 1.5 dCi MCV wyjdzie jeszcze taniej ... już na samej różnicy w zakupie masz kilka miesięcy moczenia tyłka w Kuramathi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
moja żona ma swifta, i on też jest tańszy, a spala mniej niż jego klekot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sławek Ty mało jeździsz . Przynajmniej w temacie o LPG w EB tak napisałeś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mało dlatego zdecydowałem się na EB bo nie widziałem sensu dopłacać ok 10000 do diesla który byłby niedogrzany. Drugim argumentem był faky że Eb nie ma dwumasy, filtrów, paska rozrządu. Trzecim argumentem była skrzynia PS, której poprostu się bałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a co do spalania to założyłem że 2,0 EB będzie palił ok 3 litrów więcej i wszystko się zgadza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez biner ; 09-10-2018 o 11:12
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem