Cytat:
Działa!
Podpięcie było dobre, zarówno gniazdo w radiu jak i cincz "cam vin", ale brakowało jak od początku pisałem przewodu, do którego mógłbym podpiąć czerwony wystający przewód (z długiego kabla) od strony radia. Brakowało w innych wiązkach etykiety reverse i stąd problem. Zazwyczaj Chińczycy to dobrze opisują i ten "reverse" wychodzi z wtyczki gniazda ISO. U mnie jak się okazuje wychodziły z tego samego cincza "cam vin" takie dwa krókie różowe kabelki, podpiąłem czerwony do jednego z nich i kamera zagadała :-)
Bump: Kiedy metodą prób i błędów, zakładanych postów na forum, pytań bez odpowiedzi u chińskich geszefciarzy, tracąc nieodwracalnie czas, odkrywałem prawdy o tych kuszących androidowych cudach, nagle przypadkiem odkryłem (i to w ojczystym języku), że ktoś już wcześniej zadał sobie ten trud i odpowiedział na większość z nich ;-)
Pewnie już gdzieś się to pojawiło, ale być może ułatwię komuś życie w tych kilku dniach po tym gdy kurier przywiezie długo wyczekiwaną przesyłkę z dalekiego wschodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://www.audioland84.pl/instrukcja...xtra-settings/
(zakładka "pomoc techniczna" i jej rozwinięcia, hasła może nieaktualne, ale sporo przydatnej wiedzy).
|
Nie dostałeś instrukcji do radia? Ja miałem taka książeczkę, dość pokaźna bo miała że 30 stron. W przypadku radia Ownice dołączany jest pdf z instrukcją. Opisem każdej przewodu i instalacja.
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka