Temat: [S-MAX 2015- ] Wiadomo coś na temat faceliftingu
View Single Post
Stary 04-12-2018, 14:18   #148
maarec
ford::average

Imię: Marek
Model: Smax / Ecosport
Silnik: 2.0 TDCI / 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2012 / 2018
Domyślnie Odp: Wiadomo coś na temat faceliftingu

Cytat:
Napisał gaiden Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To chyba ostatnie dwa pytania:
1. Jakie macie wrażenia z tym nowym automatem - czytałem ostatnio test nowego focusa i narzekali na jego ospałość - jak to u was wygląda?
2. Zastanawiam się nad felgami 19 - 245/45 - wersja st line - boję się trochę, że taka niska wysokość opony plus zawieszenie sportowe uczyni z tego auta "taczki" - ma ktoś taką konfigurację? Może zostać przy seryjnych 18?
Ja mam wrażenie, że jeszcze nikt nie chwalił się na forum jazdą tym nowym automatem. Pierwsze sztuki zarówno 190 jak i 240KM są już u dilerów w PL, jednak po rozmowie z min 5 salonami nie znalazłem zarejestrowanej demówki niezależnie od mocy silnika - ważne żeby było A8. Dodatkowo mówili, że nic nie wskazuje aby do stycznia miało to ulec zmianie.

Liczyłem, że nowa skrzynia pozwoli urwać 1,5 - 2s do setki a mam wrażenie, że poszli w drugą stronę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Cały czas nie wiem co kupić i chyba wstrzymam się do 2019...
maarec jest offline   Odpowiedź z Cytatem