Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 09-01-2019, 10:37   #3955
Lewsey89
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zawsze można zostawić na zegarach wybieranie zawieszenia , żeby były pod palcem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można, tylko wtedy nie mam podglądu do komputera pokłądowego, do którego się przyzwyczaiłem. DOdatkowo na podstawie chwilowego zużycia określam czy mi się DPF nie wypala. Brak tej opcji nie dyskredytuje mk5, ponieważ do dobry samochód ale lepsze jest wrogiem dobrego i w mk5 na wielu płaszczyznach się to potwierdza. Byłbym poprostu bardziej szczęśliwy gdybym miał przyciski fizyczne tak jak u konkurencji.

Bump:
Cytat:
Napisał Polarny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zmiana trybu zawieszenia w Mondeo Mk5 jest chyba najlepszym przykładem. Ile razy przeciętny użytkownik zmienia? Tyle na ile mu się pozwoli. W Mondeo Mk5 prawie w ogóle, bo przechodząc przez menu już dawno mi się odechce. W Mondeo Mk4 mając je na wierzchu natrafiam na drogę z kostki, to klikałem Comfort i auto płynęło. A w Mk5 będę w połowie tej drogi szukał w menu zamiast patrzeć przez siebie.
Zdarzyły się przypadki, że bruk czy inna droga kiepskiej jakości skończyła się zanim wybrałem tryb Comfort.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wszystko z powodu, że trzeba jednoczęsnie grzebać w menu i obserwować drogę.

Ostatnio edytowane przez Lewsey89 ; 09-01-2019 o 10:41
Lewsey89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem