Cytat:
|
Yo nie apteka i mysle ze wystatczy ppdzial po 1/3
|
No właśnie pewnie
@
orion512
chce to wyświetlać precyzyjnie jak np. w wypadku aku... (Mi oczywiście nie jest potrzebna ta wartość zupełnie, wystarczą strzałki ale z wartością wygląda spójnie jak akumulatorek i jego napięcie). Ewentualnie strzałki i stały napis PTC jak w zaproponowanej wersji z "sygnałem wifi".
Cytat:
|
Ale jeśli uważacie, że strzałki z procentami wyglądają lepiej, to może rozważę jeszcze ta opcję.
|
Tak, wyglądają lepiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
jest problem bliskości linii od line assista.
|
No właśnie dlatego dla mnie przygotowywałeś wersję bez akumulatorka i napięcia ale teraz brakuje mi tego więc przy następnej aktualizacji będę chciał to spowrotem tylko, że faktycznie trzeba lekko w prawo przesunąć te ikonki gdy jest LA. Możesz pokazać projekt z liniami LA?
Cytat:
|
to był proponował żeby była pomarańczowa do -3/4st
|
Ale to trochę bez sensu. Graniczną temperaurą gdy "coś się zmienia" jest własnie 0. W MK3 z zółtej zmieniała się w czerwoną przy 0, w MK4 przedlift również. No ale póki co gdybamy sobie bo
@
orion512
nic o śnieżynce nie pisze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.