Cytat:
|
Pakietu zimowego nie chcę, bo rozpraszają mnie "paski" na szybie. Korzyść z ich posiadania jest moim zdaniem wątpliwa - przydają się przez max 2 najzimniejsze miesiące. Ile razy bym z nich wtedy skorzystał (mam garaż)? Kilkanaście? Kilkadziesiąt? Poza tym i tak musiałbym skrobać szyby boczne, a czasem nawet odśnieżyć cały samochód zmiotką. Natomiast minus (=paski) musiałbym oglądać przez cały rok i irytowałyby zarówno przy mocnym słońcu, jak i podczas jazdy nocą.
|
Ja tak jestem przyzwyczajony do ogrzewanej przedniej szyby w moim Mondeo, że nie wyobrażam sobie forda bez tej funkcji. Na samym początku robiłem nawet taki test, że wsadzałem znajomych za kierownicę i pytałem się czy im coś przeszkadza. Nikt nie zwrócił uwagi na paski na szybie. Dopiero jak ja im o nich powiedziałem to kilku powiedziało, że mogłoby to przeszkadzać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
absolutnie nienawidzę skóry (inaczej już bym pewnie jeździł focusem Vignale), a już ekoskóra na tych wszystkich pseudo "półskórzanych" fotelach to dla mnie dramat (gdyby nie te pseudo świńskie wstawki w fotelach brałem pod uwagę Optimę L kombi).
|
To podobnie jak ja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli skóra to tylko z siedzeniami wentylowanymi a takich w fordach nie uświadczysz.
Bump:
Cytat:
|
Dlatego właśnie płacę, płaczę i czekam na zamówionego Active'a, ale moja cierpliwość ma oczywiście granice...
|
Moja i żony cierpliwość poległa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.