View Single Post
Stary 16-04-2019, 16:45   #351
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Daj linka.
https://www.aliexpress.com/item/1pcs...27424c4dk80MkN

Mają brzydkie zdjęcia bo strzelali lampą, na żywo wygląda to lepiej (nie błyszczy się tak)

Wygląda to mniej więcej tak (zdjęcie gdzieś z komentarzy):

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak wspomniałem. Mi działa. Za nic nie otworzę auta jeśli kluczyk jest w środku.

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to nie rozumiem
Chodzi o to, że podjeżdżają Ci pod dom, wchodzą jak do siebie po czym grzecznie i z kulturą za pomocą maczety proszą Cię o kluczyki do Twojego auta.

Tylko pamiętaj, że domki w UK, w szczególności te dla średniej klasy, to szeregówki, z podjazdem, bez ogrodzenia, bez murów, bram itp itd.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Więc żeby nie było wyobrażenia, że "jak to spod domu kradną"?
Bo dla mnie dom w Polsce a dom w UK to dwa różne twory.

Stąd też, w dzień po prostu wchodzą do domów, a wieczorem (bo drzwi zamknięte) preferują walizki.

Jak naprawdę się komuś nudzi, może sobie pooglądać na necie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wystarczy wpisać nazwę mojego miasta + keyless + theft

https://www.express.co.uk/life-style...-Birmingham-UK

Nagrań jest bez liku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Różne marki. BMW, Range Rover, Mercedes itp itd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szczerze? Nie ma tygodnia bez jakiegoś nowego nagrania.
A o tych kradzieżach bez nagrań to się nawet nie słyszy, bo media nie lubią jak nie ma "zdjęć i nagrań".
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem