Cytat:
|
1 - zamówiłem na początku lutego, a to jednak robi różnice.
2 - gwarancja na 5 lat ma dwie wersje, z mniejszym przebiegiem lub z przebiegiem 100 tys, ja dostałem tą większą, która też kosztuje kilka stówek.
3 - dywaniki to 200 zł, olej 60 zl.
4 - 15% na cały serwis 5-letni licząc tylko 5 przeglądów każdy dajmy na to po ok 700 zł, to daje kolejne kilka stówek, a wiadomo że w tym okresie wpadną też jakieś tarcze czy klocki, co powiększy faktury, więc zaoszczędzonych złotówek przybędzie.
5 - mam z tego powodu być niezadowolony? skoro na auto i tak mi się nie paliło, bo MK3 mi teraz stoi obok MK4 i miałem czym jeździć do czasu odbioru?
6 - nie uważam że zostałem jakoś źle potraktowany z tymi gratisami przy rabacie 17% jaki dostałem w lutym. równie dobrze mogli nic nie dać czy prawie nic -
Jakbym zrezygnował to odkopa by to auto sprzedali innemu i to idę o zakład że w wyższej cenie niż mi, bo od lutego foka podrożała przecież, na samym silniku już jest znacznie większa dopłata.. także nie róbmy lichwiarstwa i nie oczekujmy że mi się należało 30% rabatu na auto itp.. dla mnie zachowali się fair.
|
Powtórzę, żadna łaska. Rabat każdy dostaje podobny na Focusa +/- procent. Dywaniki gumowe plus mate do bagaznika(kombi) dostalem gratis. Gwarancja 5 lat/100 tysi. gratis. Jeżeli chodzi o 15% na serwisy, to zwyczajnie jak oddasz auto do aso to nie dostaniesz rabatu na usługę i części. Jedyne co ugrales to litr oleju. Nie chodzi o rabat 30 oczek. Tylko chociaż oponki zimowe gratis. Nawet bez felg. Bak paliwa. Cokolwiek... czekałeś pół roku na auto i dostałeś litr oleju. Sorry ale chciałbym takiego klienta