Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 22-09-2019, 21:17   #5142
Antej
FORD|AUTHORIZED

Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał danielo_82 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
niby nic odkrywczego, ale gdybyś widział ile osób na pw napisałoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poza tym chyba wygodniej zrobić złączke quadlock męska-damska plus złącze bluetooth na stole i w aucie tylko podpiąć, niż dlubać i lutować na krótkich przewodach przy radiu w aucie, ale niech każdy robi jak mu wygodniej . Mnie zdziwił tylko całkowity koszt części potrzebnych do budowy tzw leniucha. Nic więcej.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mozna wyplesc samemu
ostatnio jedną wyplotłem, tylko cos czasu nie ma zeby isc do auta.
Cytat:
Napisał antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zobacz ile masz dostępnej woazki do pracy w aucie i zdecyduj.

Wygodniej mi bylo zrobić leniucha.
Podsumowując, koszt materiału to jedno.
Koszt wiedzy i czasu "zmarnowanego" to drugie.

Pozostaje jeszcze chęć czytania, nawet kilku postów wstecz, a tutaj poległeś nawet TY.
Info o źródle pozyskania kostki BT jest stronę wcześniej.

Ostatnio edytowane przez Antej ; 22-09-2019 o 21:21
Antej jest online   Odpowiedź z Cytatem