Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 20-10-2019, 17:41   #690
Tomek_ST-line
ford::advanced

Imię: Tomek
Model: Focus Turnier ST-Line
Silnik: 2.0 EcoBlue 150KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Adamson92 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do drgań w drzwiach od muzyki doszły dosyć głośne stuki z tyłu od strony pasażera, próbowałem się wsłuchać, ale brzmi to tak jakby cała tapicerka drzwi trzeszczała na każdym wyboju. Już pomijam jakość wykonania względem przodu (jedna wielka twarda skorupa), ale może ktoś miał coś podobnego i udało się coś zaradzić albo trochę wyciszyć. Dziwi mnie tylko fakt, że sytuacja ma miejsce tylko z jednej strony, z przodu zaś od strony kierowcy w samochodzie np na kostce wszystko drga jakby zaraz miały popękać wszystkie szyby i plastiki. Dodatkowo ktoś tu jeszcze pisał kiedyś o braku dzwięku z głośników jesli chodzi o czujniki parkowania, też miałem dwa razy taką sytuację, dzwięk faktycznie wydobywa się wtedy gdzieś z przodu z konsoli a nie głośników, jeśli chodzi o przestające nagle grać głośniki z przodu z lewej strony, wiem tylko tyle, że od wizyty w ASO minęły ok trzy tygodnie a część, która jest zamówiona (nawet nie wiadomo jaka) ciągle do serwisu nie dotarła.
U mnie jest dokladnie to samo, przod od kierowy drga przy muzyce, nawet przy ustawieniu glosnosci na 5-6. Wiec jest praktycznie zawsze slyszalne.
Drzwi z tylu drgaja caly czas na nierownosciach.
Bylem w ASO i zamowili jakies listwy ktore maja to wyeliminowac.
Wizyte mam na 25 paz. wiec wtedy bede mogl potwierdzic czy to co dalo czy nie.
Tomek_ST-line jest offline   Odpowiedź z Cytatem