View Single Post
Stary 02-02-2020, 02:28   #2428
kubol70
ford::beginner

Imię: Robert
Model: Ford Edge
Silnik: 3.5L V6 24V MPFI DOHC
Rocznik: 2017/2018
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał Norb.81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego. Dobrze poczytaj mój wcześniejszy post. Po czym stwierdziłeś że ten plik nie jest do twojej wersji Sync 3?

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Odnośnie twojego poprzedniego postu , czyli trzeba pobrać całą paczkę którą podlinkował Ci kolega z postu którego podałeś (ma ona około 23 GB) i zainstalować ją od razu całą i problem znika ? Pytam się ponieważ podczas wgrywania wcześniejszej wersji uaktualnienia z cyonlabs tj. system+mapy razem wywalało mi błąd braku pamięci. Podczas gdy teraz w najnowszej wersji system bazowy , uaktualnienia i mapy są osobno wszystko się ładnie dogrywa tyle że występuje ten problem braku reakcji i chwilowego zawieszania się navi przy próbie komendy głosowej np. "znajdź adres" ...ect. Czy mógłbyś jak krowie na rowie wytłumaczyć co i jak , względnie udostępnić link do prawilnej wersji paczki z odpowiednim plikiem reformat.ils. Jeżeli dobrze rozumuje to samej paczki 4U5T-14G422-BCC.tar.gz nie da się zaimplementować tylko trzeba ją upchać między innymi plikami instalacyjnymi.Czy od razu od nowa zacząć instalować tą gigapakę którą Ci podesłał kolega w komentarzu z cyonlabs. ? pozdrawiam
kubol70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem