ja teraz zmieniałem w swoim 4szt i jako że mam zamiar jeszcze chwilę tym pojeździć to postawiłem na 4xSachs, dla mnie kajaba, mongoł to low budżet, zwłaszcza kajaba. Wahałem się pomiędzy motorkraftem a sachsem i wziąłem sachsa bo motorkraft same amortyzatory ma tańsze w zakupie ale jak weźmiesz do tego osłony, poduchy itp to wyjdzie drożej niż taki sam zestaw sachsa, no chyba że ktoś lubi mieszać - amory motorkraft osprzęt sachs
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja nie lubię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. podkładki dolne i górne pod sprężynę wziąłem tylko ori ford bo zamienników zbytnio nie było sensownych, no ale powiedzmy, że to nie jest część amortyzatora...
Doświadczeń co prawda nie mam bo przebieg na razie żaden, ale jestem dobrej myśli, że będzie dobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.