Temat: [Fusion] Brak prędkości pojazdu
View Single Post
Stary 13-02-2020, 09:03   #10
raxor19
ford::amateur

Imię: Tomek
Model: Fusion
Silnik: 1.4 16V 80km
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Brak prędkości pojazdu

Cytat:
Napisał XFrostPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chodzi mi o tryb serwisowy w liczniku, przytrzymanie przycisku zerowania i przekręcenie zapłonu. Jeśli licznik nie jest zaadaptowany to nie powinno przejść i nie powinno dać się robić testów bo defakto - nie powinno się łączyć z innymi modułami
https://www.youtube.com/watch?v=4QqG...ature=youtu.be

Test licznika przeszedł.

Jakieś pomysły?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jaka adaptacja licznika??? (poza tym co musiało byc zrobione)

Wymieniasz, kodujesz immo tym elm327 co masz i koniec.

Jak auto pali na obecnym liczniku to jest on zakodowany do auta.
Immo w nim siedzi i musiał przejść kodowanie.

Test zegarów to mozna i na stole wywołać więc znów pudło.

Tak auto pali jeździ normalnie, ja już rozkładam ręce bo nie mam żadnego pomysłu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
raxor19 jest offline   Odpowiedź z Cytatem