View Single Post
Stary 21-03-2020, 19:17   #898
amari
ford::amateur

Model: brak
Silnik: brak
Rocznik: 00
Domyślnie Odp: upgrade 2.0 tdci 140 do wersji 163 KM - DW10C

Cytat:
Napisał steffy007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dodatkowo to forum jest chyba dla użytkowników forda i powinno służyć wymianie informacji więc jeśli Kolego wiesz więcej to albo się podziel wiedzą albo nic nie pisz. Widzę, że większość odpowiedzi i porad ogranicza się do zaproszenia do siebie na płatną wizytę.
U mnie mondeo 2011, najnowszy forscan (2.3.31), zmiana trochę dłużej potrwała bo wolałem zrobić wszystkie możliwe kopie i przebrnąć przez "secondary bootloader" ale wszystko się udało tak jak opisałeś. Przejechałem się trochę, po tych resetach i inicjalizacjach pewnie trzeba trochę poczekać - różnicę na razie czuję tylko na wyższych prędkościach, ale możliwe że auto jeszcze trochę potrzebuje do adaptacji, bo podczas tej pierwszej przejażdżki to nawet wypalał mi dpf, co nieczęsto mi się zdarza zauważyć. A może tak jak pisze kolega Tedi-k zmiana to fake Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - tak czy siak warto sprawdzić.
Mam porównanie do 163konnego puga 508, który jest dużo dużo żwawszy, ale ciężko tak porównać dwa różne auta, szczególnie że mk4 w kombi to ciężka krowa.
Co do forum forda to musisz się przyzwyczaić, nic za darmo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Dzięki i pozdrawiam.
amari jest offline   Odpowiedź z Cytatem