Cytat:
|
Dla mnie, nie do przyjęcia jest, że kolejny raz piszesz za wszystkich.
|
nie napisałem kolejny raz tylko zacytowałem swoją wcześniejszą wypowiedź. Pisząc w liczbie mnogiej ująłem tu wszystkich tych, którzy się wypowiadali, niestety polegli i nie są w stanie Ci pomóc, jednak czekają, jak i ja również, na rozwiązanie.
Cytat:
|
Ty niestety, nic nie wniosłeś do tematu
|
bądź precyzyjny - nie wniosłem niczego co by Cię usatysfakcjonowało i poparło Twoją tezę a to jest różnica.
Cytat:
|
Skoro uważasz nadal, że Twoja klima działa poprawnie, to już wcześniej napisałem, że w takim układzie mnie nie pomożesz, bo mnie działa tak samo, jak Tobie, z tą różnicą, że ja i wielu fachowców, w tym ASO FORD uważamy to za usterkę, a Ty za prawidłowość.
|
dokładnie tak uważam - sprzęgło ma się rozłączać cyklicznie w danych warunkach, co nie zmienia faktu, że klimatyzacja ma chłodzić wydajnie. Jeśli dochodzi do tego, że momentami leci cieplejsze powietrze w czasie jazdy (w korku lub na postoju wydajność jest inna) lub całkiem przestaje chłodzić to tak jest to problem - niestety Ty tej kwestii niestety nie precyzujesz używając sformułowań na zasadzie klimatyzacja = kompresor.