Cytat:
Poszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Super feature. Instalacja w miarę łatwa. Najwięcej zabawy miałem ze wtyczką w module. Kupiłem o odpowiednim oznaczeniu jak w oryginalnej wiązce. Okazało się że otworki są minimalnie mniejsze i piny nie chciały wejść. Jako "pomysłowy" Dobromir z braku laku znalazłem starą szprychę i delikatnie powiększyłem otworki. Wtedy piny przeszły bez problemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aktywacja polega na zmianie wartości w bcm:
726-36-02 xxxx xxxx x*xx na 1. Tyle teorii... u mnie forscan wywalał błąd przy zapisie, poszło dopiero ucds produkcji ChRL. Co ciekawe kolega robił forscanem i poszło gładko. Generalnie polecam zbierać graty i instalować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
giciarsko!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiązkę do BCM juz miałeś przystosowaną?
A jak z keyfree? Miałeś antenę za zderzakiem czy ją też dokładałeś jakoś aktywowałeś cały system bezkluczykowy?
Bump:
Cytat:
Mają inne wtyczki. Trzeba na to uważać - założyć trzeba we właściwe miejsca właściwą antenę, bo jeśli do wtyczki "anteny górnej" będzie podpięta antena założona niżej, to na 90% nie będzie to działać.
|
powinien być chyba układ jak na zdjęciu (płaska antena to ta górna).