Temat: [Mondeo 2014- ] Otwieranie bagażnika nogą?
View Single Post
Stary 16-06-2020, 20:54   #25
lordwader
ford::advanced

Imię: wader
Model: Kuga mk2 lift; Focus mk3 lift
Silnik: 1,5 150KM; 1.5tdci 95KM
Rocznik: 2018, 2016
Domyślnie Odp: Otwieranie bagaznika noga?

Cytat:
Napisał WoojO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Super feature. Instalacja w miarę łatwa. Najwięcej zabawy miałem ze wtyczką w module. Kupiłem o odpowiednim oznaczeniu jak w oryginalnej wiązce. Okazało się że otworki są minimalnie mniejsze i piny nie chciały wejść. Jako "pomysłowy" Dobromir z braku laku znalazłem starą szprychę i delikatnie powiększyłem otworki. Wtedy piny przeszły bez problemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aktywacja polega na zmianie wartości w bcm:
726-36-02 xxxx xxxx x*xx na 1. Tyle teorii... u mnie forscan wywalał błąd przy zapisie, poszło dopiero ucds produkcji ChRL. Co ciekawe kolega robił forscanem i poszło gładko. Generalnie polecam zbierać graty i instalować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
giciarsko!!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiązkę do BCM juz miałeś przystosowaną?
A jak z keyfree? Miałeś antenę za zderzakiem czy ją też dokładałeś jakoś aktywowałeś cały system bezkluczykowy?

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mają inne wtyczki. Trzeba na to uważać - założyć trzeba we właściwe miejsca właściwą antenę, bo jeśli do wtyczki "anteny górnej" będzie podpięta antena założona niżej, to na 90% nie będzie to działać.
powinien być chyba układ jak na zdjęciu (płaska antena to ta górna).
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg antenymodul.JPG (52.7 KB, 138 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez lordwader ; 16-06-2020 o 20:59
lordwader jest offline   Odpowiedź z Cytatem