Cytat:
|
...gdzie jest pies pogrzebany....
|
W kluczowym miejscu. Ten "autoinstall.lst" jest "do bani". Nie wiem skąd został wzięty? Od Forda"? Nie bardzo widzę szansę by działał...
Musiał by być podzielony na 2 części. A "transaction" w nim to jakaś "kalka z różnych dziwnych pomysłów na forum" bez zrozumienia co znaczy i do czego służy... Do tego brakuje pakietu głosowego mapy.
BTW - czasem to już aż przykro patrzeć jak się "szamocą" Koledzy, co to "koniecznie muszą sami to zrobić dla przyjemności"...
Jak to jest proste - widać w licznych postach.
Nie mój czas, nie moje nerwy - każdy ma prawo męczyć się z zadaniami, których nie rozumie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja tam np. sadzenie róż oddaję ogrodnikowi - mimo, że to tylko "praca łopatą"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do Cyanlabs - to nie jest "instalacja map". To jest "reformat urządzenia". Reformat na tym urządzeniu będzie trwał dokładnie 48 minut. Różnicy między instalacją a reformatem już mi się po raz n-ty nie chce tłumaczyć...
Tu jest inny problem i inne mapy. Instalacja w map w Sync3 3.0 jest dwufazowa i trwa 2x po ok. godzinie. Więc z opisu wynika, że coś jest źle zrobione.