Temat: [Transit 2000-2006] Dwójka słabo wchodzi
View Single Post
Stary 09-08-2020, 17:15   #6
konfederator
ford::average

Model: Transit
Silnik: 2,0 100PS
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Dwójka słabo wchodzi

Cytat:
Napisał eMWuGSM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
100PS bez dwumasy
Jasnowidz ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał eMWuGSM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
lub na 6 z 2.2 (tu nie wiem jak kwestia wieloklinów półosi, na pewno zmiana łapy skrzyni, nie wiem jak z końcówkami linek i wałkiem sprzęgłowym).
Rozważam też taką opcję, wałek to nie problem - można zmienić tarczę, linki zostawiłbym z 6 razem z lewarkiem (zawsze mi się to marzyło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Najważniejsze czy obrys skrzyni i mocowanie łapy są takie same ? No i wieloklin półosi ?

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli - albo jeździć aż będzie całkiem źle i wtedy szukać używki, albo już teraz podjąć decyzję
Taki też jest mój plan, jeździć tak długo aż będzie całkiem słabo
Czy oprócz tego , że umrze dwójka może się jeszcze coś przez to wysypać ?

Ostatnio edytowane przez konfederator ; 09-08-2020 o 17:53
konfederator jest offline   Odpowiedź z Cytatem