Temat: [S-MAX 2006-2015] Czy mogę zamontować inne zegary?
View Single Post
Stary 21-12-2020, 23:16   #54
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Czy mogę zamontować inne zegary?

Cytat:
Napisał setaszi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Nie ma co straszyć nowicjuszy prawą śrubką . Jesteście Panowie zmanierowani mondeo mk4 gdzie taka operacja zajmuje chwilkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A gdzieś Kolega wspomniał w ogóle wcześniej, ze trzeba demontować poduszkę kolanową???
Obydwaj "mistrzowie 15 minut" zechcieli jedynie przekazać jakże ogół interesujący komunikat, że "oni to robią". Ani słowa "co i jak" by ktoś, kto się za to zabiera w ogóle wiedział od czego zacząć!

To o to miałem pretensje.

Nie jest sztuką w kółko pisać "zapraszam do mnie" tylko od czasu do czasu coś z sensem odpowiedzieć na uzasadnione wątpliwości i niewiedzę nowicjuszy.

Demontaż/wymiana zegarów nie jest akurat czynnością "ryzykowną" dla nowicjusza - warunek, że w ogóle wie jak się za to zabrać. S-max MK1 jest tu znakomitym przykładem, że trzeba tu pisać pełnymi zdaniami i precyzyjnie.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ze 2 razy w życiu już widziałem siłowo wyrwaną/zniszczoną "półeczkę" pod licznikiem właśnie z tego powodu, że "nowicjusz" wiedział, ze we wszystkich Fordach od niej się zaczyna i siedzi ona czasem dość mocno - ale nie wiedział, że w S-max MK1 jest ona przykręcona śrubkami...

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 21-12-2020 o 23:19
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem