View Single Post
Stary 24-01-2021, 07:00   #29
jdkozak
ford::average

Imię: Darek
Model: Mustang Mach-e
Silnik: elektryczny
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Activ noice Control - opcja z wersji vignale

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... W tym kontekście to "tylko" to tak mocno na wyrost...
Dla niektórych to będzie "tylko", dla innych "trudne i skomplikowane" a dla jeszcze innych "niewykonalne" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wszystko zależy od zdolności manualnych, doświadczenia i samozaparcia a przede wszystkim od przygotowania się do zadania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie zakładam, że na bazie mojego "tylko" wszyscy "rzucą" się do dokładania ANC i będą kierować do mnie reklamacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Dla mnie w porównaniu z dołożeniem DSP (a dołożyłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), dołożenie ANC to już "tylko" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a będę ANC dokładał. Czekam "tylko" na mikrofony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Bump:
Cytat:
Napisał smiechu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... Czarno widzę ...
Mikrofony w s-max mk2 (na pewno w przedliftowym) nie są podpięte do DSP ale do ACM, bo DACMC jest zintegrowany z ACM.
Zamiast wymieniać całą wiązkę dachową "wystarczy" lub jak kto woli "można" dołożyć 3 pary przewodów od ACM do mikrofonów, które oczywiście trzeba zamontować w podsufitce.
Moduł DSP pozostaje ten sam w s-max mk2 (przedlift).

Ostatnio edytowane przez jdkozak ; 24-01-2021 o 07:34
jdkozak jest offline   Odpowiedź z Cytatem