View Single Post
Stary 29-03-2021, 16:51   #56
ronczka94
ford::beginner

Imię: Łukasz
Model: Ford Fusion
Silnik: 2.0 Ecoboost 240km
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Napęd AWD 4X4 - zgrzyt tykotanie jakby koło skakało

Cytat:
Napisał Safrankowicz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, panie, wczoraj skorzystałem z usług auto-tech ropczyce i w 100% polecam. Miałem problem ze strzelającym tylnym napędem. Kolega wymienił sprzęgło w 20min, zapłaciłem 1 tys i rok gwarancji. Gość z dużą wiedzą i ma te sprzęgła w jednym paluszku👍 Tak naprawde to chyba jedyny spec w PL 😁 Miałem to szczescie ze jedynie 30km mieszka ode mnie 😁😁😁 Polecam i pozdrawiam.
Również skorzystałem z usług tego Pana i dzisiaj jestem po wymianie sprzęgła. Wszystko cacy, przy cofaniu nic już nie strzela i nie terkocze. Dodam, że mam ok 4h jazdy do Ropczyc, ale pan Marcin wysyła część za pobraniem. Koszt 1321zl (1000 czesc, 300 kaucja, 21 kurier pobranie) kaucja oczywiście zwrotna, gdy zwracamy naszą uszkodzoną część.

Dodam, że jeździłem z odpiętym tyłem około 8 miesięcy i dopiero 3 dni przed wymianą zaczalem czuć terkotanie przy jednoczesnym cofaniu i skręcaniu jakby znowu wtyczka była wpięta mimo, że nie była. Pierwsze wrażenie po wymianie to, że nie ma żadnego zgrzytania przy cofaniu itp. Oczywiście po paru miesiącach postaram się dać znać, czy dalej wszystko ok.

Ostatnio edytowane przez ronczka94 ; 28-04-2021 o 22:18
ronczka94 jest offline   Odpowiedź z Cytatem