Przeglądy robię w jednej stacji od lat, w Mondeo i Focusie łatwiej i szybciej było wykręcić lampę i wymienić żarówki niż wciskać łapę między akumulator i grzebać w lampie - po każdej takiej operacji jechałem sprawdzić ustawienie świateł - robili mi to "za friko" bo przeglądy robiłem u nich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Czyli wdg Ciebie dobrze zrobili że "przyczepili się do paliwa?"
|
Jeśli wyniki byłyby wiarygodne i obliczenia właściwie uzasadnione
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to tak.
Osobiście uważam, że kontrola spalin powinna być obowiązkowa - tylko znając życie zaraz połowa wehikułów by straciła możliwość poruszania się po drogach (wycięte DPFy, zapchane katalizatory, zajechane wtryski, spalanie oleju itp.)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może przesadzam, ale czasami w głowie mi się nie mieści, że auto które zostawia "zasłonę dymną" na każdych światłach jest dopuszczone do ruchu - a niestety takie przypadki widuję
Podsumowując moje przeglądy techniczne, to na przestrzeni kilkunastu lat posiadania różnych aut, kontrolę spalin bez proszenia się miałem tylko trzy razy - i pewnie tylko dlatego, że zamontowałem LPG
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam i jestem ciekaw jak wątek się zakończy