View Single Post
Stary 12-04-2021, 22:27   #39
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Odp: Przegląd samochodu - wyniki stacji diagnostycznej

Cytat:
Napisał slawek-kali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to fajnie macie
Przeglądy robię w jednej stacji od lat, w Mondeo i Focusie łatwiej i szybciej było wykręcić lampę i wymienić żarówki niż wciskać łapę między akumulator i grzebać w lampie - po każdej takiej operacji jechałem sprawdzić ustawienie świateł - robili mi to "za friko" bo przeglądy robiłem u nich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał payne2fall Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli wdg Ciebie dobrze zrobili że "przyczepili się do paliwa?"
Jeśli wyniki byłyby wiarygodne i obliczenia właściwie uzasadnione Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to tak.

Osobiście uważam, że kontrola spalin powinna być obowiązkowa - tylko znając życie zaraz połowa wehikułów by straciła możliwość poruszania się po drogach (wycięte DPFy, zapchane katalizatory, zajechane wtryski, spalanie oleju itp.) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Może przesadzam, ale czasami w głowie mi się nie mieści, że auto które zostawia "zasłonę dymną" na każdych światłach jest dopuszczone do ruchu - a niestety takie przypadki widuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Podsumowując moje przeglądy techniczne, to na przestrzeni kilkunastu lat posiadania różnych aut, kontrolę spalin bez proszenia się miałem tylko trzy razy - i pewnie tylko dlatego, że zamontowałem LPG Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam i jestem ciekaw jak wątek się zakończy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem