![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus Kombi MK1
Silnik: 1.6 ZEtec SE
Rocznik: 2004
|
od jakiegoś czasu regularnie sprawdzają poziom spalin
się zacznie jak zaczną trzepać wycięte katy, dpfy.... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Lukasz
Model: Ford Fokus MK2
Silnik: 1.6 benzyna
Rocznik: 2008
|
No, takie usłyszałem tłumaczenie. Że zamiast 0.3 na CO ma być 0.2. Ze względu na to że samochód stary. Jak się okaże że to dane wyjęte z d... to wracam tam ponownie z prośbą o wyjaśnienie.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Ale dowodu Tobie nie zabrali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Możesz chyba podjechać na inną stację i zobaczyć jak tam przegląd wyjdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Osobiście uważam, że to jakiś naciągacz jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Cytat:
W De adnotacja i tyle. Tutaj problem spalin i ja uwazam, ze dobrze. Powinni sie w koncu za to brac, bo to co jezdzi po drogach to masakra.. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Cytat:
do bazy idzie lista usterek Jak spaliny nie przeszły to kto normalny się teraz podłoży że są ok? |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
slawek-kali, mi na przeglądach "majstry" też światła ustawiali jak były odchyłki od normy.
Za kontrolą spalin jestem jak najbardziej ZA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale po to jest homologowana stacja pomiarowa, żeby wprowadzić do niej dane i na wyniku analizy nic nie bazgrać długopisem - przecież facet może napisać dowolne cyferki i powiedzieć, że tak ma być - bo on tak mówi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na jakiej podstawie wpisał 0,2 a nie 0,1 na przykład Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba, że w nocy kolejną ustawę "przepachano" a ja to przespałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Cytat:
w bazie jest już wklepane za co nie przeszedł przeglądu więc to nie przejdzie |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Cytat:
wysłał ją do warsztatu. takie mamy fachury. drugi babe odesłał, bo koło odpowietrznika było mokro, to mu tłumacze, że wymieniałem babie płyn i ma sobie zobaczyć czy cieknie czy poprostu jest mokro po robocie. polska jest jak rosja. to stan umysłu. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
U mnie na stacji ustawiają światła za 10zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a w czasie przeglądu za darmo, jeśli wyjdzie, że nie są ustawione poprawnie
|
|
|
|