Witajcie ponownie. Tym razem piszę po raz ostatni w tym tutorialu, gdyż udało mi się uporać z błędem U2101. Będzie to wiec swoiste zakończenie mojego poradnika i właśnie dziś staje się on kompletny. W tym miejscu bardzo duże podziękowania dla
@
cezarg1410
i
@
kompiler
. Bez waszej pomocy i poradników w dziale „moje auto”, mogło być ciężko.
Do rzeczy - ponieważ
@
cezarg1410
rozprawił się ze swoim błędem w ACM, popchnęło mnie to również do działania. W przypływie pozytywnej energii postanowiłem wgrać nowy soft do IPC. Z pomocą wyżej wymienionych kolegów, skonstruowałem również „maszynę” do wykonywania update IPC na stole. Potem czerwony klon UCDS i pliki w odpowiedniej kolejności, która jest podana przez Czarka w jego temacie, poszły w ruch. Po mniej więcej 30min było po bólu. Zegary wstały bez problemów. Zauważyłem że w podmenu IPC samoistnie zniknęło to co wcześniej musiałem wyłączać ręcznie UCDSem - nie ma menu oświetlenia nastrojowego, które było „przyklejone” do fabrycznego czerwonego światła. Już wtedy czułem że to musi się udać. Potem Forscan, skanowanie błędów, był oczywiście U2101 w pamięci z przed update, kasowanie błędów, emcje emocje, odczekałem iiiii... błąd nie wrócił. Tak więc udało się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problemem była stara wersja softu, która „nie rozumiała” komunikatu z BCM odnośnie RGB Ambient Light. Tak więc Tomku
@
wasi69
mamy rozwiązanie zagadki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widok w forscanie bez żadnego błędu - bezcenny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.IMG_1212.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk