Cytat:
Jeśli jest fabryczna kamera cofania - to ona robi linie skrętne i "chinolowi nic do tego"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wizualizacja fabrycznego PDC przez chinola - to faktycznie "łut szczęścia"...
A żeby do tego to jakoś grało (bo fabrycznego radia/ACM to już na bank chinol "nie ogarnia") - to trochę więcej niż "loteria"...
@ [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Każdy więc robi jak tam sobie uważa... Ja zawsze zalecam "starać się chinoli omijać szerokim łukiem"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cytat:
|
Jakikolwiek chinol to TABLET a nie sprzęt klasy Automotive . Wystarczy rozebrać android radio i obejrzeć jego zmontowanie. Nieważne , tani czy drogi . To jest gadżet a nie sprzęt samochodowy.
|
A dla mnie bo też mogę mieć swoją opinię sync to prymitywne urządzenie by poprawnie ustawić EQ trzeba w forscan zmienić parametry co w XXI wieku według forda jest szczytem możliwość i każdy właściciel forda powinien mieć urządzenie diagnostyczne.
Drugie tak prostych czynności sync nie potrafi jak połączyć się bezprzewodowo z AA .
W dzisiejszych czasach nie trzeba lamp ani piecio kilogramowego transformatora by coś grało, spójrz na swój telewizor i przypomnij sobie tv lat 80-tych.