Cytat:
Samym stwierdzeniem, że "tam jest hydraulika" potwierdził, że pod dekiel nigdy nie zaglądał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moim zdaniem zawory już podparte, dlatego ciężko pali no i dlatego sprzedaje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Mój brat, który od dzieciaka grzebie w autach mówi, że może leżeć wina w układzie zapłonowym, ale czy to by się pokrywało tylko z dłuższym odpalaniem na ciepłym?
Cytat:
|
Może sprzedający jest w stanie udokumentować choćby wymiany oleju w taki lub podobny sposób.
|
Poprosiłem o jakiekolwiek świstki, które potwierdziłyby wymianę choćby tarcz i klocków, ale nie dostałem odpowiedzi, oprócz tej w smsie w moim poprzednim komentarzu.
Jeśli zawory są podparte to opłaca się w ogóle w to inwestować? Załóżmy hipotetycznie, że cenę bym zbił do poziomu 13-14 tys.
Właśnie się rozglądam. Są jakieś drabinki cenowe, w których mieszczą się dobre egzemplarze? Chciałbym znaleźć przedlifta z 1.8 i założyć mu LPG, czy znajdę zadbaną sztukę do 10 tys? Czy lepiej szukać drożej bo w takim budżecie będą ściągnięte ulepy?