View Single Post
Stary 29-05-2021, 20:37   #16
jormom
ford::amateur

Model: Camry
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Focus MK2 polift 2008r. 2.0 145KM + fabryczne LPG

Cytat:
Napisał kln1920 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Samym stwierdzeniem, że "tam jest hydraulika" potwierdził, że pod dekiel nigdy nie zaglądał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moim zdaniem zawory już podparte, dlatego ciężko pali no i dlatego sprzedaje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój brat, który od dzieciaka grzebie w autach mówi, że może leżeć wina w układzie zapłonowym, ale czy to by się pokrywało tylko z dłuższym odpalaniem na ciepłym?

Cytat:
Napisał rav 75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może sprzedający jest w stanie udokumentować choćby wymiany oleju w taki lub podobny sposób.

Poprosiłem o jakiekolwiek świstki, które potwierdziłyby wymianę choćby tarcz i klocków, ale nie dostałem odpowiedzi, oprócz tej w smsie w moim poprzednim komentarzu.

Jeśli zawory są podparte to opłaca się w ogóle w to inwestować? Załóżmy hipotetycznie, że cenę bym zbił do poziomu 13-14 tys.

Cytat:
Napisał gibaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
szukaj czystej benzyny

Właśnie się rozglądam. Są jakieś drabinki cenowe, w których mieszczą się dobre egzemplarze? Chciałbym znaleźć przedlifta z 1.8 i założyć mu LPG, czy znajdę zadbaną sztukę do 10 tys? Czy lepiej szukać drożej bo w takim budżecie będą ściągnięte ulepy?

Ostatnio edytowane przez jormom ; 29-05-2021 o 20:45
jormom jest offline   Odpowiedź z Cytatem