Temat: [Mondeo 2007-2014] Jakie kupić amortyzatory.
View Single Post
Stary 09-06-2021, 12:29   #36
jaksen
ford::advanced

Imię: Jakub
Model: Ford Mondeo Mk4 Tit FL/ C-max I FL Trend
Silnik: 2.0 TDCI 163 KM DW10C / 1.6 TDCI 109 KM
Rocznik: 2010 / 2008
Domyślnie Odp: Jakie kupić amortyzatory.

Cytat:
Napisał Speedo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja teraz zmieniałem w swoim 4szt i jako że mam zamiar jeszcze chwilę tym pojeździć to postawiłem na 4xSachs, dla mnie kajaba, mongoł to low budżet, zwłaszcza kajaba. Wahałem się pomiędzy motorkraftem a sachsem i wziąłem sachsa bo motorkraft same amortyzatory ma tańsze w zakupie ale jak weźmiesz do tego osłony, poduchy itp to wyjdzie drożej niż taki sam zestaw sachsa, no chyba że ktoś lubi mieszać - ....
Doświadczeń co prawda nie mam bo przebieg na razie żaden, ale jestem dobrej myśli, że będzie dobrze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jak spisują Ci się te amorki? Dużo już na nich przejechałeś? Jakieś porównanie względem oryginałów fomoco? Mam do wymiany z przodu amortyzatory i waham się jak większość co by tu wybrać. Sachs (300-350zl/szt), motorcraft (320-340zl/szt), czy fomoco (475-560zl). Sprężyny są całe i diagnosta mówił, żeby ich nie zmieniać, więc raczej je zostawię.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez jaksen ; 09-06-2021 o 14:38
jaksen jest offline   Odpowiedź z Cytatem