Cytat:
Hej. Tak, zmierzę dziś po pracy... Rozumiem, że jednak badasz zestaw od XC60, a nie ten od Edge...
Chyba nawet wiem jaki zestaw Edge zakupiłeś, bo sam go długo miałem na liście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Problem jest taki, że do 16tek na bank go nie wepchniesz.
|
Dobrze myślisz zastanawiam się nad zestawem od XC60 ten od edge wydaje się trwalszy/mocniejszy ale za dużo zabawy nie lubię takich udziwnień - inne szpilki, przewody hamulcowe nie wiem czy dobrze dopasuje no i jeszcze ta obawa z zimówkami.
A jesteś zadowolony z zestawu od XC60 ile już przejechałeś nie ma żadnych niespodzianek. Ja letnie mam na 18 więc do zimy każda przeróbka będzie ok potem niespodzianka
Bump:
Cytat:
|
Zarówno stalak jak i alu 16-tka bezproblemowo wchodzą na zaciski pod tarcze 316mm - przynajmniej te co są fabrycznie w S-Maxie 2,5T.
Tak samo jest z zaciskami w Focusie Mk3 oraz Mk2 ST, gdzie przy tarczy 320mm spokojnie wchodzi felga 16 cali.
|
Jesteś pewien że wejdzie ta 16 alufelga boję się o średnice i odsadzenie felgi tarcza w EDGE jest sporo grubsza Średnica zewnętrzna [mm]: 316 Grubość [mm]: 32
gdzie smax grubość tylko 28mm do tego pewnie mocniejszy/grubszy zacisk
pozdrawiam