Cytat:
|
Niska sprawność umysłowa powoduje ,że osoby które wytykają błędy same je popełniają. Polecam słowik języka polskiego.Polecam też zrozumieć co to lift, a co to nowa generacja.Żebyś chociaż zadał sobie trud i się o tym dowiedział, a nie rzucał liczbą dł.rozstawu osi.Niestety, pewnie ograniczenia nawet nie pozwalają odszukać ci tych informacji.Może pas MK5 za bardzo uciska w szyję tak jak kiedyś pisałeś.
|
To by tłumaczyło twoje wytykanie błędów. Wiem, że jesteś ograniczony umysłowo. Pokazałeś to już w wątku o leasingu. Nie zrozumiałeś wówczas skrótu myślowego. Teraz twoja niepełnosprawność umysłowa spowodowała, że nie zrozumiałeś stwierdzenia "to taki mocny lift", ale ja jestem cierpliwy, zwłaszcza dla osób niepełnosprawnych, więc wyjaśnię: to taki mocny lift = to taka słaba nowa generacja. Coś na pograniczu.
Jeżeli nadal nie zrozumiałeś: tak jak B7 jest oficjalnie nową generacją, a w praktyce jednak liftem, tak mk5 jest również oficjalnie nową generacją, a w praktyce mocnym liftem, i to w wielu aspektach na niekorzyść względem poprzednika (np. właśnie elektryczne wspomaganie pogarszające prowadzenie), przez co m.in. sprzedaż nurkowała jeszcze mocniej.
I tak jak wysyłasz mnie do nauki o banałach typu wynajem/leasing lift/nowa wersja, tak ja cię wysyłam na naukę języka polskiego (bo na dobre wychowanie już za późno).