View Single Post
Stary 22-09-2021, 02:29   #8023
pitekantrop
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niska sprawność umysłowa powoduje ,że osoby które wytykają błędy same je popełniają. Polecam słowik języka polskiego.Polecam też zrozumieć co to lift, a co to nowa generacja.Żebyś chociaż zadał sobie trud i się o tym dowiedział, a nie rzucał liczbą dł.rozstawu osi.Niestety, pewnie ograniczenia nawet nie pozwalają odszukać ci tych informacji.Może pas MK5 za bardzo uciska w szyję tak jak kiedyś pisałeś.
To by tłumaczyło twoje wytykanie błędów. Wiem, że jesteś ograniczony umysłowo. Pokazałeś to już w wątku o leasingu. Nie zrozumiałeś wówczas skrótu myślowego. Teraz twoja niepełnosprawność umysłowa spowodowała, że nie zrozumiałeś stwierdzenia "to taki mocny lift", ale ja jestem cierpliwy, zwłaszcza dla osób niepełnosprawnych, więc wyjaśnię: to taki mocny lift = to taka słaba nowa generacja. Coś na pograniczu.

Jeżeli nadal nie zrozumiałeś: tak jak B7 jest oficjalnie nową generacją, a w praktyce jednak liftem, tak mk5 jest również oficjalnie nową generacją, a w praktyce mocnym liftem, i to w wielu aspektach na niekorzyść względem poprzednika (np. właśnie elektryczne wspomaganie pogarszające prowadzenie), przez co m.in. sprzedaż nurkowała jeszcze mocniej.

I tak jak wysyłasz mnie do nauki o banałach typu wynajem/leasing lift/nowa wersja, tak ja cię wysyłam na naukę języka polskiego (bo na dobre wychowanie już za późno).
pitekantrop jest offline   Odpowiedź z Cytatem