Cytat:
|
Czy ktoś się spotkał z kodem błędu PCM DTC P2000:00-64. Wysoka wartość sygnału w obwodzie sterującym przepływem powietrza wlotowego w silniku Diesla. P2000 pojawia sie również w OBD II. Czego to może dotyczyć? Dodam jedynie, że nie ma żadnych nieprawidłowości, sygnalizacji kontrolkami - po prostu błąd zauważono przy okazji uczenia czujników TPMS, procedura serwisowa w Forscan.
|
Muszę powiedzieć, że ja równie mam takie same błędy PCM DTC P2000:00-64 oraz drugi w ODBII DTC P2000-P z takim samym opisem jak ten pierwszy błąd. Jak na razie ciężko mi coś znaleźć na ten temat.
Napiszę coś w sprawie swojego starego błędu P2000:00-AF na temat NOx skończyło się na tym, że PDF dokonał swojego żywota i zostałem zmuszony do wymiany tej części w aucie na "nowy" używany DPF co przyniosło koniec pojawiania się tego błędu dla tlenku azotu. Ale za to co innego zaczęło pojawiać się jw., równowaga w przyrodzie musi być
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..